ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για τηλεφωνικές παραγγελίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 210.5900585

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες διεκπεραιώνονται κατόπιν ολοκλήρωσης της πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής και παραλαβής στο κατάστημα.

Συνεργαζόμενες τράπεζες

Alpha Bank IBAN : GR0044……..
Eurobank IBAN : GR0020……..

Επιλογές πληρωμής

Έμβασμα
Αντικαταβολή
Πληρωμή στο κατάστημα (Μετρητοίς)

Επιλογές αποστολής

ACS Courier
Speedex Courier
ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα
ΚΤΕΛ
ΕΛΤΑ EMS (Μόνο για αποστολές εξωτερικού)
Με δική σας Courier
Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Υπαναχώρηση / Επιστροφή

Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και η επιστροφή γίνεται με δική σας επιβάρυνση εντός ….. ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της υπαναχώρησης (είτε το επιστρέφετε εσείς, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα). Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι η διατήρηση της αρχικής του κατάστασης καθώς και η άθικτη συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων και όλων των παρελκόμενων, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε όπως ενημερώσετε την εταιρία courier μέσα στις επόμενες ….. ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Αντικατάσταση / Αλλαγή

Αφού παραλάβετε την παραγγελία σας και δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορεί να γίνει αλλαγή εντός ….. ημερών από την παραλαβή της.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία πάντοτε συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Δικαίωμα Ακύρωσης Παραγγελίας

Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να ενημερωθείτε περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

 

Top